Autor tema: Maja - Dijabetes u trudnoci  (Posjeta: 2759 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Gorka

• Forumski moderator
Maja - Dijabetes u trudnoci
« : Srijeda, 07.12.2005 u 13:26:14 »
kak vam se cini cjelokupna emisija i pojedini dijelovi (jer upravo pocinje na TV  :D )
*** TIP 3 ****

Offline Gorka

• Forumski moderator
« Odgovori #1 : Srijeda, 07.12.2005 u 13:27:35 »
Kaze Maja na pocetku emisije „danas je u svijetu, pa tako i kod nas sve veci broj dijabetickih trudnoca, STO IM JE UZROK i kako se nositi s njima, govorit cemo u danasnjoj emisiji“

pa ne bu valjda objasnjavala kaj ide u kaj da bi se doslo do trudnoce !?!
*** TIP 3 ****

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
« Odgovori #2 : Srijeda, 07.12.2005 u 14:06:58 »
Joj ja sam sad pogledala samo kraj. Jel ima repriza?Gledala sam program i izgleda da nema. :cry:

~~ Desiree ~~

Offline Maja

• Ja znam...
  • Spol: Ženski
« Odgovori #3 : Srijeda, 07.12.2005 u 14:16:26 »
Ja sam odgledala cijelu emisiju (koliko sam mogla od svoje bebe  :D ). Nisam baš nešto impresionirana. Mislim da sve dijabetičarke već sve to znaju. Nasmijala sam se kad je prof. Đelmišu Maja rekla kako je sa svojom kolegicom napisao knjigu. Od sada ću svog muža zvati kolega  :D . No, bitno je da se opet pričalo o akciji. Nadam se da će u subotu biti lijepo vrijeme da se prošetam s bebom do Cvjetnog po majicu.
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #4 : Srijeda, 07.12.2005 u 18:20:43 »
Citat: "Maja"
Nasmijala sam se kad je prof. Đelmišu Maja rekla kako je sa svojom kolegicom napisao knjigu. Od sada ću svog muža zvati kolega  :D

ma njih dvoje stvarno jesu prvo bili kolege, pa su se tek poslije vjencali

meni je muz isto kolega, stvarno. kad pricamo o poslu, predstavljamo se ljudima kao kolege, a privatno naravno kao supruznici.

emisija: pa dobro je da se prica. maja je u jednom trenutku rekla nesto o pumpi sto je neupucene moglo navesti da misle da je pumpa umjetna gusteraca. poslije je dr. prashek ponovila da se na pumpi takodjer mora testirati secere i odredjivati doze.

predsjednica zadija je bila jako simpa  :thumbleft:

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #5 : Četvrtak, 08.12.2005 u 08:09:39 »
Je po meni je emisija bila bas super i na mjestu!
Ana je mozda trebala malo pokazati pumpicu, cisto reklame. Znam neke koji su to napravili :), a ostalo je bilo OK.

A sto se Andrijane tice (Predsjednice ZADI-ja) mislim da je to dobro odradila.
Kako ona kaze,ipak je Zagrebačko društvo najjače u RH, pa je red da se uključimo.
U subotu prognoziraju snijeg, ali ne bi mi bili tako slatki da nas to spriječi.
Svi ste pozvani i pridruzite nam se. Ah da i javite se kada budete tamo. Da se uzivo s nekima upoznam, a s nekima i odem na kavu za koju se dogovaram vec preko godinu dana!
Na zadijevim stranicama http://www.zadi.hr ima naketa o sudjelovanu u akciji pa kliknite.

Eto, ekipa je spremna, svi ste pozvani i nadam se da se vidimo.
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline cathy

• Global Moderator
« Odgovori #6 : Četvrtak, 08.12.2005 u 13:32:55 »
eh da, ja ovaj vikend nisam u zg, obiteljske obaveze. zbilja mi je zao, cak me jedna frendica (koja nije dijabeticar) pozvala na kavu u subotu na Cvjetnom trgu, jer zeli sudjelovati u akciji, tj. kupiti majicu

Offline Tony

• Administrator
  • Spol: Muški
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
« Odgovori #7 : Četvrtak, 08.12.2005 u 23:29:54 »
Citat: "cathy"
... cak me jedna frendica (koja nije dijabeticar) pozvala na kavu u subotu na Cvjetnom trgu, jer zeli sudjelovati u akciji, tj. kupiti majicu

Pa neka se javi na standu. Moze i promotor biti...
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline Gorka

• Forumski moderator
« Odgovori #8 : Subota, 10.12.2005 u 23:05:57 »
ma sve u svemu maja je bila ok iako je bilo par kikseva koji su nas malo nasmijali  :lol:
*** TIP 3 ****

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #8 : Subota, 10.12.2005 u 23:05:57 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.