Autor tema: Subota 10.12. - Akcija „..A bebe…?“ na Cvjetnom Trgu!  (Posjeta: 4750 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
Subota 10.12.2005 - Akcija „..A bebe…?“ na Cvjetnom Trgu !

Zagrebačko Dijabetičko Društvo Vas poziva da sudjelujete u humanitarnoj akciji „A bebe…?“.  Kupnjom promotivnih majci na našem štandu na uglu Cvjetnog trga i Preobraženske ulice u subotu 10.12.2005. od 10-14 sati, pomažete obnovu referentnog centra za dijabetes u trudnoći u Petrovoj ulici.

Offline Gorka

• Forumski moderator
bili smo, dobro se smrzli i jos bolje zabavili  :D
*** TIP 3 ****

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
Citat: "davor"
Subota 10.12.2005 - Akcija „..A bebe…?“ na Cvjetnom Trgu !

Zagrebačko Dijabetičko Društvo Vas poziva da sudjelujete u humanitarnoj akciji „A bebe…?“.  Kupnjom promotivnih majci na našem štandu na uglu Cvjetnog trga i Preobraženske ulice u subotu 10.12.2005. od 10-14 sati, pomažete obnovu referentnog centra za dijabetes u trudnoći u Petrovoj ulici.

I ? Koliko se skupilo, treba li jos puno papa Strumpf? :smurf:

Offline Davor

• Global Moderator
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
"Dobro se zabavili" je slaba rijeć za opisati događaj :)

U jednom trenutku mi se činilo kao da sam na medijskom spektaklu, a ne na dobrotvornoj akciji (iako ima sličnosti). Toliko kamera, fotoaparata, novinara, radijskih izvjestitelja, političara, medicinara i estradno poznatih osoba se ne može često naći na ovakvim akcijama...
Bilo je stvarno ludo i nezaboravno i neki od poznatih i manje poznatih su se nevjerojatno iskazali trudom u prodaji majci, kapa, mašni, bedževa, itd...
Zaradili smo (Zagrebačko Dijabetičko Društvo) oko 6000 kn, a sveukupno je akcija ...a bebe...? skupila 1 milijun kuna, od planiranih 2.5. Zar se ne vidi koliko smo važni ? :) (za informaciju: većinu novaca planiraju namaknuti glavnim koncertom na Trgu Bana J. za cca tjedan dana.  Zato
"Stay tuned" )

No, složili smo se da je ovo jedna od najvećih reklama za ZDD u povijesti društva. Ime i WEB site su bili toliko eksponirani, da ne vjerujem da će se nešto slično ponoviti tako skoro... Organizatori cijele akcije ...A bebe..." su također rekli da financijski učinak same prodaje majci nije ogroman , ali neophodni publicitet koji je akcija dobila je NEPROCJENJIV.
Tony, nadam se dnevnim izvješćima o povećanju posjećenosti www.zadi.hr portala  :shock:

Nadam se da će netko kompetentan sastaviti jedan simpatični izvještaj o: Danijeli Trbović, striceku iz Spiche, Maji Vučić, Jadranki Kosor, Jošku Lokasu, dr. Dželmišu, dr. Danku Bljaiću, Barbari Kolar, Ivanu Mikuliću, Ursuli Tolj, itd itd.. Koji su svi stajali na štandovima i prodavali majice ili se barem slikali i nosili oznake akcije. (ja bi, ali ode u Istanbul :) )
Da ne duljim,
bok

p.s. SuperHrvoje - drago mi je da je netko meni nepoznat sa foruma ipak uspio doći i drago mi je da smo se upoznali  :P

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
Citat: "davor"
"Dobro se zabavili" je slaba rijeć za opisati događaj :)
p.s. SuperHrvoje - drago mi je da je netko meni nepoznat sa foruma ipak uspio doći i drago mi je da smo se upoznali  :P

zadovoljstvo je obostrano iako sam dvojio dal da uopce pridjem standovima, jer je trenutno trestala colonia  :smt072 Majice su cool. Takodjer pozdrav i Bakrenoj i Toniju koje sam tamo upoznao.

Offline cathy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
Citat: "SuperHrvoje"

zadovoljstvo je obostrano iako sam dvojio dal da uopce pridjem standovima, jer je trenutno trestala colonia  :smt072 .

to je zato jer ja nisam bila tamo, inace bi "trestao" npr. Iggy Pop  :smt003 :smt003 :smt003

shalim se, zao mi je sto nisam mogla doci, ali vidjela sam vas jutros na tv :smt038  :bye

Offline Tony

• Administrator
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
Citat: "cathy"

shalim se, zao mi je sto nisam mogla doci, ali vidjela sam vas jutros na tv :smt038  :bye

Pa dobro, jesam li jedina osoba koja nije ništa o akciji vidjela na TV-u?
Svi pricaju vidjeli smo te, a ja nista.
Gorka je cak teskom mukom da ne zaspi, odgledala Spitzu, ali nije bilo nista...

No...

Da ne zaboravimo:
Vrijeme             19.12.2005
Mjesto                Trg bana Josipa Jelačića-Zagreb
Nastupaju           Puno njih. Ja sam zapamtio samo Olivera. Budem postao                          sluzbeno kada netko mnei posta

Također treba reći  da će tog 19. biti aktivan tzv Call centar, tj da ce se na telefon, koji nadam se da svi znate 060 9000, javljati poznate ličnosti iz javnog života.

Čekamo vas...
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline bakrena

• Forumski moderator
  • Spol: Ženski
e da, ni ja nisam vidjela ništa na tv-u :? a lovila SVE vijesti i ine emisije!
navodno smo bili i na Red carpetu...

koliko ja pamtim, osim Olija trebali bi 19. nastupati i Gibonni, Ivana Banfić, Nina ...........COLONIA!!!  [bigsmile]

eto vi "obožavatelji " te krasne Colonie nadam se da vas to nece sprijeciti da dodjete i dobro se zabavite :headbang:  :smt033  :laughing6: :occasion5:
 :oko)  :headbang:
 :hello1:

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
Citat: "bakrena"
eto vi "obožavatelji " te krasne Colonie nadam se da vas to nece sprijeciti da dodjete i dobro se zabavite :headbang:  :smt033  :laughing6: :occasion5:
 :oko)  :headbang:
 :hello1:[/quote

ma neka kolonije, cilj je skupljanje para, treba pustat ono sto privlaci siroke mase. Jedino me strah da ce tada biti i turbo-folka.  :roll:

Offline anja

• Diabetes junior
imam pitanje:
kako ce se skupljat pare kad je koncert na otvorenom i ne placa se upad  :?:
sta ne bi bio logicniji neki zatvoreni prostor i neka simbolicna cijena ulaznice bar ??

Offline Tony

• Administrator
    • Zagrebačko dijabetičko društvo
Pa mislim da ne bi!

Koncert nije da bi se prodao , nego da se napravi neka vrsta happyendinga cijele akcije. Ljudi ce biti pozivani da nazivaju, uplacuju i kupuju. Samim koncertom ce se akcija jako popularizirati, i samim time ce se, doduse potencjalno, skupiti i vise novca.
Zivi bili pa vidjeli! Nadam se barem!
:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--

Offline anja

• Diabetes junior
i ja se iskreno nadam!

Offline Gorka

• Forumski moderator
Citat: "bakrena"
e da, ni ja nisam vidjela ništa na tv-u :? a lovila SVE vijesti i ine emisije!
navodno smo bili i na Red carpetu...

aha, bili smo, ali mamu im (jel uopce smijem ovdje psovat  :oops: )
vidli se standovi, mi, plakati, majice, a Kosorica laprda o Gotovini, pa pobogu ko je tu lud!?!

jel vidio netko nesto korisno

:binky:
*** TIP 3 ****

Offline SuperHrvoje

• Forumski moderator
Citat: "Gorka"
, a Kosorica laprda o Gotovini, pa pobogu ko je tu lud!?!
 :binky:

ma da! Jo, da me zaustavi na ulici neki reporter i pita me o Gotovini, lijepo bi mu pricao o a bebama...

zna se ko je tu lud

Offline anja

• Diabetes junior
Citat: "Tony"
...Samim koncertom ce se akcija jako popularizirati...

a onda je koncert trebalo napraviti prije mjesec dana kad je akcija krenula...sad je jos malo i gotova  :(

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.