Autor tema: Lijek "ANTIDIJABETIS" ??  (Posjeta: 2334 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
Lijek "ANTIDIJABETIS" ??
« : Srijeda, 02.11.2005 u 14:07:39 »
http://www.fero-leko.hr/katalog/antidijabetes.htm

Citat:
"ANTIDIJABETIS" je dijetetski pripravak biljnog porijekla za oralnu uporabu, sličnog učinka kao sintetski oralni hipoglikemici tipa sulfonilureje (Euglukon) ili bigvanida (Metformin). Pripravlja se u obliku čaja, ekstrakta i kapsula.

Ima li tko kakvih iskustava, jel probao  :?:

ISPITIVANJA

Pretklinička ispitivanja na sva tri oblika pripravka (čaj, ekstrakt, kapsule) "ANTIDIJABETISA" uspješno su završena u Zavodu za molekularnu medicinu Instituta "Ruđer Bošković". Nisu ustanovljeni nikakvi štetni učinci na ispitivanim organima laboratorijskih životinja, te je pripravak preporučen za daljnja klinička ispitivanja.

Zajedničku provjeru toksičnosti i ljekovitosti pripravka "ANTIDIJABETIS" izvršili su:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet sveučilišta u Zagrebu
Zavod za medicinsku biokemiju i hematologiju
Zavod za molekularnu medicinu Instituta "Ruđer Bošković" iz Zagreba.
Međunarodnim patentom broj PCT/HR99/00008/Geneva proizvod "ANTIDIJABETIS" zaštićen je u 71 zemlji svijeta.

NAGRADE, PRIZNANJA, IZ TISKA…

Na Svjetskom sajmu inovacija (The International Exhibition of Inventions), održanom u Genevi u travnju 2001. godine, proizvod "ANTIDIJABETIS" osvojio je zlatnu medalju između 984 inovacije…
Posebna nagrada mađarskog saveza inovatora za genijalnost izuma iz područja medicine…

Offline Desiree

• Forumski moderator
    • http://www.zeza-diabetes.tk
Lijek "ANTIDIJABETIS" ??
« Odgovori #1 : Nedjelja, 06.11.2005 u 00:30:01 »
Ja sam probala i nije imalo nikakvog efekta. Tatin prijatelj je radio u toj firmi i preporučio mi ali je u to vrijeme baš bilo svašta o tom ljeku na TV-u, malo su ga hvalili, malo govorili da je opasan pa se nisam usudila dalje trošiti.Pila sam Antidijabetis kapsule oko 20-ak dana.
Šećeri su mi bili isti kao i prije.
Još smo mi pitali da li je to i za tip 1 i čovjek je rekao da ima opčenito pozitivan učinak na šećer (znači za oba tipa). :roll:

~~ Desiree ~~

Offline Em

• Tek učim pisati...
  • **
Diabon?
« Odgovori #2 : Četvrtak, 16.11.2006 u 08:50:41 »
Lijep pozdrav svima,
Je li netko imao iskustva s Diabon (cimet ekstrakt kapsule)?
Bok bok

Offline gordan

• Ja znam...
    • http://psychoblogija.blog.hr/
Re: Diabon?
« Odgovori #3 : Ponedjeljak, 27.11.2006 u 12:12:48 »
Citat: "Em"
Lijep pozdrav svima,
Je li netko imao iskustva s Diabon (cimet ekstrakt kapsule)?
Bok bok

Nemam s tim, ali imam s mljevenim cimetom ... npr.  2 sata nakon 2 jabuke i cimeta imam 6,1 mmol/L, a prije tog obroka sam imao 6,7 mmol/L.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Re: Diabon?
« Odgovori #3 : Ponedjeljak, 27.11.2006 u 12:12:48 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.