Autor tema: Ronili smo na Krku :)  (Posjeta: 1151 )

0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.

Offline Davor

• Global Moderator
  • Spol: Muški
    • Mozgalica.HR - Misaone zagonetke
Ronili smo na Krku :)
« : Nedjelja, 30.10.2005 u 20:16:37 »
U Malinskoj, svo 4 dijabetičara "tečajca" + moja malenkost + još jedan instruktor smo uspješno zaronili   :smt038

He he, a budući da ne mogu na naslovnici, moram negdje nešto ispricati  :lol:  :

Dogovorili se tako da ćemo ići s 2 auta i spakirati svu opremu. Kako je Joško iz Zagorja, njegov auto je došao drugo jutro, a većer prije je bilo neophodno pokupiti opremu iz kluba. To je rezultiralo da je moj buraz došao s rezervnim PRAZNIM autom u kojem je spakirana oprema do jutra, tj. do prebacivanja iz jednog u drugi.
Prva grupa sa mojim tutacem je navecer otisla, a druga je trebala s joskom i ostatkom opreme ujutro. Zadatak stanovite "A" je bio da jednostavno iz privremenog auta prebaci opremu u Joškov. Moš' mislit  8)  

Došli mi na Šilo, savršeno vrijeme, prekrasan rt na Krku i gotovo obukli svu opremu, kad Bruno nevino: "A gdje su maske?".
"Pa trebale bi biti u Joškovom autu.....".
Moš' mislit   :twisted:
Zovem ja burkija u ZG: "Ima li u autu kakva vrećica s maskama  "
"Da, da tu je!" - veli Burki

I tako smo izbrojali ukupno 3 maske za nas ukupno 7... U red, 3, pa 3, pa 2 u vodu...

Sve u svemu, bilo je oooodlično. Vidjeli smo ribu pauka, nekoliko podmorskih prolaza, jato ogromnih salpi, itd... Napravio sam i pokoju slikicu pod morem. Naći će se uskoro na galeriji....  :arrow:
Kad sakupe još koji uron iskustva, idemo na isto mjesto, ali malo dalje.. Na ogromnu olupinu veelikog Grčkog broda Pelastis. Nije na velikoj dubini, moguće je čak i u komandni most ući, jedna je od vecih olupina na Jadranu... Postoje slike kapetana koji je jedini potonuo s brodom, našli su ga kako se drži za kormilo... [schock]

Na proljeće planiramo uz pomoc jednog Zadarskog dijabetologa organizirati izlet brodom na Kornate za dijabetičare.

1. dan - subota -dolazak u podne, predavanje vezano za dijabetes, večernji izlazak u Zadru

2. dan - nedjelja - izlet brodom za sve, demo uron ovih 4tvoro "certifikovanih" + discovery (probno ronjenje za totalne početnike).  Povratak

Ukoliko bi bilo zainteresiranih, popisali bi i kandidate za sljedeći tečaj dijabetičara ronioca.

Offline Gorka

• Forumski moderator
« Odgovori #1 : Utorak, 22.11.2005 u 14:25:15 »
ja bi vidla slikice, a nikako da se pojave  :cry
i isla bi na kornate  8)   :D
*** TIP 3 ****

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

« Odgovori #1 : Utorak, 22.11.2005 u 14:25:15 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.