U Malinskoj, svo 4 dijabetičara "tečajca" + moja malenkost + još jedan instruktor smo uspješno zaronili :smt038
He he, a budući da ne mogu na naslovnici, moram negdje nešto ispricati

:
Dogovorili se tako da ćemo ići s 2 auta i spakirati svu opremu. Kako je Joško iz Zagorja, njegov auto je došao drugo jutro, a većer prije je bilo neophodno pokupiti opremu iz kluba. To je rezultiralo da je moj buraz došao s rezervnim PRAZNIM autom u kojem je spakirana oprema do jutra, tj. do prebacivanja iz jednog u drugi.
Prva grupa sa mojim tutacem je navecer otisla, a druga je trebala s joskom i ostatkom opreme ujutro. Zadatak stanovite "A" je bio da jednostavno iz privremenog auta prebaci opremu u Joškov. Moš' mislit
Došli mi na Šilo, savršeno vrijeme, prekrasan rt na Krku i gotovo obukli svu opremu, kad Bruno nevino: "A gdje su maske?".
"Pa trebale bi biti u Joškovom autu.....".
Moš' mislit :twisted:
Zovem ja burkija u ZG: "Ima li u autu kakva vrećica s maskama "
"Da, da tu je!" - veli Burki
I tako smo izbrojali ukupno 3 maske za nas ukupno 7... U red, 3, pa 3, pa 2 u vodu...
Sve u svemu, bilo je oooodlično. Vidjeli smo ribu pauka, nekoliko podmorskih prolaza, jato ogromnih salpi, itd... Napravio sam i pokoju slikicu pod morem. Naći će se uskoro na galeriji.... :arrow:
Kad sakupe još koji uron iskustva, idemo na isto mjesto, ali malo dalje.. Na ogromnu olupinu veelikog Grčkog broda Pelastis. Nije na velikoj dubini, moguće je čak i u komandni most ući, jedna je od vecih olupina na Jadranu... Postoje slike kapetana koji je jedini potonuo s brodom, našli su ga kako se drži za kormilo... [schock]
Na proljeće planiramo uz pomoc jednog Zadarskog dijabetologa organizirati izlet brodom na Kornate za dijabetičare.
1. dan - subota -dolazak u podne, predavanje vezano za dijabetes, večernji izlazak u Zadru
2. dan - nedjelja - izlet brodom za sve, demo uron ovih 4tvoro "certifikovanih" + discovery (probno ronjenje za totalne početnike). Povratak
Ukoliko bi bilo zainteresiranih, popisali bi i kandidate za sljedeći tečaj dijabetičara ronioca.