Hrvatski savez dijabetičkih udruga
Dobrodošli,
Gost
. Molimo
prijavite se
ili se
registrirajte
. Jeste li propustili svoj
aktivacijski email
?
1 sat
1 dan
1 tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Dobrodošli na forum HSDU-a!
Forum
Pomoć
Traži
Kalendar
Prijava
Registracija
»
Dijabetes
»
Dijabetes i trudnoća
(Moderator:
cathy
) »
tema:
Obavezno posjetiti ovaj link
« natrag
naprijed »
Ispis
Str: [
1
]
2
Dolje
Autor
tema: Obavezno posjetiti ovaj link (Posjeta: 5107 )
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Davor
Global Moderator
Spol:
Obavezno posjetiti ovaj link
«
:
Ponedjeljak, 17.10.2005 u 16:21:23 »
Drage moje sadašnje, buduće i bivše trudnice, uskoro će na našem siteu osvanuti ova obavijest, ali do tada obavezno posjetite ovu WEB stranicu. Projekt koji koji je započeo Hrvatski Perinatalni Savez je stvarno hvalevrijedan:
http://www.plivazdravlje.hr/?section=home&cat=w&id=11319&show=1
Evidentirano
Tony
Administrator
Spol:
Humanitarna akcija "A bebe...?"
«
Odgovori #1 :
Ponedjeljak, 17.10.2005 u 18:25:18 »
Što uskoro...osvanula je!
http://www.zadi.hr/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=2
:roll:
Evidentirano
Pozdrav Tony
--profesionalni dijabetičar--
Maja
Ja znam...
Spol:
«
Odgovori #2 :
Utorak, 18.10.2005 u 08:52:36 »
Ja sam odmah nazvala a imam namjeru jos donirati. Na moju "srecu" nisam lezala u sobi za dijabeticarke jer nije bilo mjesta vec u cetverokrevetnoj sobi ali da su uvjeti ispod minimuma, jesu. Zaista divna akcija i nadam se da ce u potpunosti uspjeti.
Evidentirano
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose
Desiree
Forumski moderator
«
Odgovori #3 :
Utorak, 18.10.2005 u 11:49:19 »
Ja sam imala tu "sreću" ležati u sobi za dijabetičarke (7-krevetna) i čim sam čula za akciju odmah sam nazvala i također ću još donirati.Za koje 2-3 god. kad budem išla opet nadam se da će uvjeti biti puno bolji.
Pohvale Hrvatskom perinatalnom fondu i svim članovima. [ok] :hello1:
Evidentirano
~~ Desiree ~~
Davor
Global Moderator
Spol:
«
Odgovori #4 :
Utorak, 18.10.2005 u 13:29:15 »
Zagrebačko dijabetičko društvo ima namjeru pomoci perinatalnom fondu u ostvarivanju cilja.
Jedna od ideja koju bismo mogli ostvariti jest:
Da relativno jednostavno prikupimo novce od sponzora za štampanje majci. Na prednjoj strani bi bio zanimljivi dizajn, a na straznjoj bi bili otisnuti logo-i sponzora koji bi donirali novac za stampanje majci.
Potom bismo te majice prodavali npr. na koncertu koji se planira, u velikim Konzumovim ducanima (koji već ionako sudjeluju u akciji), na našim WEB stanicama, itd...
Štampanje majci bi koštalo nešto manje od 30 kn, a prodavali bismo ih za npr. 39 kn. Dakle, cijeli prihod bi išao u fond + firme bi se izreklamirale + na prednjoj strani bismo odštampali i adresu našeg web portala.
No, to je samo jedna ideja, ako netko ima još koju, slobodno ju napišite
.
Također, ako biste željeli volontirati u ovoj ili jednoj od sličnih akcija, slobodno se javite.
Za početak pokušavamo organizirati sastanak sa organizatorom akcije.
Evidentirano
Desiree
Forumski moderator
«
Odgovori #5 :
Utorak, 18.10.2005 u 20:54:27 »
Ovo sa majicama je super ideja.Evo moja firma će napraviti donaciju za štampanje majica. Čim realizirate tu ideju javite gdje uplatiti i ostale informacije. [ok]
Evidentirano
~~ Desiree ~~
Desiree
Forumski moderator
«
Odgovori #6 :
Subota, 22.10.2005 u 19:15:20 »
Da li je netko vidio bilo šta u vezi ove akcije u Konzumu? :?: Kod nas još ništa.
Evidentirano
~~ Desiree ~~
Maja
Ja znam...
Spol:
«
Odgovori #7 :
Nedjelja, 23.10.2005 u 19:41:08 »
Mom muzu su u Konzumu na Tresnjevackom placu rekli da nece svaki Konzum dobiti vrecice. Oni isto nemaju
Evidentirano
Freedom's Just Another Word for Nothin' Left to Lose
taty
Diabetes junior
«
Odgovori #8 :
Nedjelja, 23.10.2005 u 22:31:08 »
Vec sam puno puta pokusala zvati 060....al nikako da dobijem vezu, a kod nas u Porecu u SUPER KONZUMU TAKODJER NEMA VREČICA!!!!!
Evidentirano
Davor
Global Moderator
Spol:
«
Odgovori #9 :
Četvrtak, 27.10.2005 u 18:22:53 »
Pozdrav,
k'o za vraga eto mene danas sa doktorom iz Petrove koji je pokrenuo doticnu akciju. Imaju problema sa racunalom, pa sam malo pomogao, no:
Poslati cu mu link na nas forum i ovaj post da vidi kakva je situacija na terenu sa prikupljanjem novaca
Hvala na informacijama.
Inace, dogovorili smo stampanje majci sa logom akcije i slicnih detalja. Ako sve bude po planu, sljedeci tjedan ce vec biti gotove, a u udarne dane ce ih svi voditelji mozaik emisija na HTVu nositi.
Ovo su preliminarne informacije, ako sve bude po planu, uskoro cu Vam dati sluzbene.
Desiree duso, nadam se da se javimo uskoro sa detaljima za uplatu doprinosa za stampanje majci
Naravno, to se tice i ostatka forumaške populacije, ako ćete biti u mogućnosti odvojiti koju kunu za štampanje majici, javite se :shock:
Evidentirano
Desiree
Forumski moderator
«
Odgovori #10 :
Petak, 28.10.2005 u 01:15:54 »
Naravno, moje obećanje stoji. Čim dobijem informacije moja firma će napraviti donaciju!
:tshirt: :wav: :tshirt:
Evidentirano
~~ Desiree ~~
seka
Dijabetički amater
«
Odgovori #11 :
Subota, 29.10.2005 u 01:13:56 »
Super je ova akcija!!
Primjetila sam je je svako jutro na Dobro jutro Hrvatska predstave, voditelji kažu broj telefona na koji treba zvati, kažu broj računa i pokažu vrećicu. Čak je jedno jutro bila kratka reportaža, jer žena od voditelja, Domagoja Novokmeta, je imala gestacijski dijabetes, pa je ispričala ukratko svoju priču i navela kako je odjel u katastrofa stanju, što je i par scena potvrdilo.
Mislim da bi ti voditelji mogli izreklamirati i majce kad dođu, mogli bi ih obući ili barem pokazati...
U kojoj su fazi :tshirt: ?? Ja jedva čekam, a do onda, sutra :walk: u Konzum po vrećice.
pozdrav :wave:
Evidentirano
Desiree
Forumski moderator
«
Odgovori #12 :
Subota, 29.10.2005 u 13:21:29 »
Ako netko naiđe na Konzum koji ima vrečice neka nam javi lokaciju. Tu kod nas (Zelina) ima 3 Konzuma, uopće nema vrečica. :smt011 :smt011
Evidentirano
~~ Desiree ~~
seka
Dijabetički amater
«
Odgovori #13 :
Subota, 29.10.2005 u 13:38:56 »
Ja sam danas kupila u Konzumu na Knežiji. Nisu na vidljivom mjestu, mi smo pitali, pa ih je dala (na blagajni ispod pulta)...
pozdrav :bye
Evidentirano
bakrena
Forumski moderator
Spol:
«
Odgovori #14 :
Subota, 29.10.2005 u 23:53:36 »
DRAGI MOJI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ja bila neki dan sasvim slucajno na Tresnjevci i u Konzumu ima vrecica... [tanz] [tanz] :smt026 :clap [tanz] [tanz]
cijena prava sitnica :arrow: 1.5kn
svi trkom do svog najblizeg Konzum :walk: :walk:
:wave:
Evidentirano
«
Odgovori #14 :
Subota, 29.10.2005 u 23:53:36 »
Forum HSDU-a sadrži opće informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz zaštitu zdravlja. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta i uputa. Sadržaji na forumu su dodatak, a ne zamjena za stručnost i vještinu kvalificiranog medicinskog osoblja. O bilo kojoj promjeni u propisanom programu liječenja svakako se posavjetujte s vašim liječnikom. Informacije sadržane na Forumu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih problema i bolesti bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama spomenutim na Forumu molimo da se obratite izravno liječniku ili ljekarniku, ili tijelu koje izdaje rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.
Ispis
Str: [
1
]
2
Gore
« natrag
naprijed »
»
Dijabetes
»