Evo nakon devet godina dijabetičkog staža došlo je do toga da sam se počela bojati hipoglikemije........
Jučer mi se dogodilo nešto nevjerojatno, što sama sebi ne mogu objasniti.. :smt017
Naime poslije večere oko 9 sati mi je šećer bio 13.8, što sam ja kao i inače korigirala sa 2-3 jedinice novorapida.. usput sam grickala orahe i nisam ništa konkretno jela, pa mi je oko 11 sati, pred lantus, pao na 8.3, što je bilo i za očekivati (znam, znam, sasvim uobičajena priča :sleepy2: ), ali onda za nepunih pola sata sam se počela ful loše osjećati, onaj dobri stari osjećaj hipa, ali puno, puno izraženiji, onako tik pred nesvjesticu.
I opet sam izmjerila šećer, a on je pao na 1.7.
Kad sam došla k sebi, pokušala sam doći do razloga ovakvome padu, ali ne znam, ništa drugačije nisam korigirala doze nego što inače radim, pojela sam kao i inače, ali stvarno neznam što se dogodilo...
Ujutro je šećer naravno bio pre, pre veliki, i danas cijeli dan je tako čudan :blob5: , jer iz straha da se ne ponovi ono od jučer, malo popravim obrok sa slatkim.
Eto, nadam se da će se sutra sve ponovo vratiti u normalu i da je ovo bilo privremeno.
Jeste li vi imali tako neobjašnjivih padova i šta mislite od čega bi to moglo biti??
pozdrav :bye