Hi, sto se tice uzimanja inzulina nakon trudnoce - nemam pojma :??)
Ali znam da taj inzulin (koji sam redovno uzimam) stvarno nije ni priblizno gadna stvar kako ju vjerojatno trenutno dozivljavas. A sto se tice kvalitete zivota i tableta - duboko sam uvjeren da je inuzlin dobra i zdrava opcija.
Ovo ti pisem iz Jordana, gdje sam na godisnjem, pre umoran sam za ici ponovo Van pa se malo opustam uz besplatni Internet. Jedini problem mi je paziti da inzulin drzim povremeno i u frizideru zbog vrucine. Ako ga budes morala koristiti, vjeruj mi da ce i tebi to uskoro postati glavna negativna stvar

(ljeti)
Zanima me ako mi netko moze reci kako funkcioniraju Dijabeticke udruge?
Sto se tice udruga, stvar bas nije savrsena, ali nije ni tako losa. Ne znam gdje zivis, ali ako si u Zagrebu, prijedlog je Zagrebacko Dijabeticko Drustvo u Ilici. Na novom Webu
www.zadi.hr ces naci kontakte. WEB je frizak i jos se dogovaramo kako ga odrzavati i ciniti zanimljivim. Organiziraju se povremeni izleti, predavanja, itd... Nije pre cesto, ali nije ni odaziv ogroman.
Ovdje na forumu ima nekoliko vrlo autoritativnih i strucnih zena (kao sto si vec primjetila) koje puno toga znaju. A i muski ponekad drze korak :smt026
Sve najbolje ti zelim i usporedi taj svoj Tip 2 sa bolestima koje si susrela kao medicinska sestra. Mislim da dalje ne moram pisati :wave:
Davor