Tony i Kisela: najrađe bi Vam pobrisao ta prepucavanja, ali neka.
Nego, BILI SMO NA KRKU !!
U Malinskoj i svih 4 dijabetičara "tečajca" + moja malenkost smo uspješno zaronili :!:
He he, a budući da ne mogu na naslovnici, moram negdje nešto ispricati

:
Dogovorili se tako da ćemo ići s 2 auta i spakirati svu opremu. Kako je Joško iz Zagorja, njegov auto je došao drugo jutro, a većer prije je bilo neophodno pokupiti opremu iz kluba. To je rezultiralo da je moj buraz došao s rezervnim PRAZNIM autom u kojem je spakirana oprema do jutra, tj. do prebacivanja iz jednog u drugi.
Prva grupa sa mojim tutacem je navecer otisla, a druga je trebala s joskom i ostatkom opreme ujutro. Zadatak stanovite "A" je bio da jednostavno iz privremenog auta prebaci opremu u Joškov. Moš' mislit
Došli mi na Šilo, savršeno vrijeme, prekrasan rt na Krku i gotovo obukli svu opremu, kad Bruno nevino: "A gdje su maske?".
"Pa trebale bi biti u Joškovom autu.....".
Moš mislit :!:
Zovem ja burkija u ZG: "Ima li u autu kakva vrećica s maskama :?: "
"Da, da tu je!" veli Burki
I tako smo izbrojali ukupno 3 maske za nas ukupno 7... U red, 3, pa 3, pa 2 u vodu...
Sve u svemu, bilo je oooodlično. Vidjeli smo ribu pauka, nekoliko podmorskih prolaza, jato ogromnih salpi, itd... Napravio sam i pokoju slikicu pod morem. Naći će se uskoro na galeriji....
Kad sakupe još koji uron iskustva, idemo na isto mjesto, ali malo dalje.. Na ogromnu olupinu veelikog Grčkog broda Pelastis. Nije na velikoj dubini, moguće je čak i u komandni most ući, jedna je od vecih olupina na Jadranu... Postoje slike kapetana koji je jedini potponuo s brodom, našli su ga kako se drži za kormilo...