Dobrodošli na forum HSDU-a!
Ukupno glasova: 6
Glasanje završeno: Subota, 17.09.2005 u 11:06:03
0 članova i 1 gost pregledava ovu temu.
Ima kakav web? Gdje je lokacija, mislim ronjenje u moru?
Citat: "SuperHrvoje"Ima kakav web? Gdje je lokacija, mislim ronjenje u moru?Bok,Dakle web stranica ronilackog kluba u kojem ce doticna grupa se skolovati i polagati ispit je http://www.rkgeronimo.hr/Ronjenje u moru u sklopu skolovanja ce se odvijati u mjestu Povile u blizini Rijeke i Novog Vinodolskog, a bazenski dio u Domu Sportova. Tamo ce se odradjivati klasicne stvari tj. vjezbe s opremom + uzimanje dekstroze pod vodom. Redovno ce se mjeriti GUK + HbA1c prije i poslije cijelog tecaja.
cool, dekstroza pod vodom. Hm, ima li neki nacin da se izmjeri GuK pod vodom/morem?Oprema se iznajmljuje u geronimu ili postoje 'klubovi prijatelji' i na moru? Punjenje boca i sl. takodjer ukljuceno u clanarinu?
prije dvije i pol godine, imala sam dva laserska zahvata na oba oka, i RUZNO iskustvo nakon njega, sada je sve ok, al od tada sam jako osjetljiva na sve što bi moglo direktno ili indirektno utjecati na moj vid. pitam vas zato: postoji li opasnost da "pečati" popucaju ili dali pritisak pod vodom moze utjecati na retinopatiju i makulopatiju koja je kod mene dijagnosticirana!
aha i moje iskrene cestitkeipak je to Davor organiziro pa sam se pomalo i brinula nadam se da ima i nekakvih slika
Citat: "Gorka"Slabo ima slika. Jos niti članak nije napisan, a kada bude... ne zna se!joj nis se na tom webu ne radi. e davore, davore
Slabo ima slika. Jos niti članak nije napisan, a kada bude... ne zna se!
joj nis se na tom webu ne radi. e davore, davore
Nije to na ovom webu, to je na www.zadi.hr i ronioci.zadi.hrA Davor ima opravdanje, trenutno, pošto je čovjek na godišnjem!